Család

2 éves öccse helyettesítette a tengerészgyalogost a barátnője bálján

Nem akart egy másik férfi oldalán vagy egyedül menni a bálba, így tengerészgyalogos szerelme 2 éves öccsét kérte fel kísérőnek ez a 18 éves lány.

A New Orleansban élő Skylar Fontaine vigasztalhatatlan volt, amikor megtudta, hogy tengerészgyalogos párja, Gage Moak nem tud ott lenni a bálján. Így megkérte a kedvese 2 éves öcsét, Clay Jr.-t, hogy legyen a kísérője. „Találtam egy gyermek tengerészgyalogos-jelmezt a neten, és azt gondoltam, ez lenne a tökéletes megoldás” – nyilatkozta a People magazinnak a 18 éves Skylar, aki először a párja nagymamájával osztotta meg az ötletét. „Azt mondta, csodás gondolat, és hogy Gage is örülni fog a döntésemnek.”

A bál március 16-án volt. Clay Jr. egyenruhában várta testvére kedvesét, és hatalmas mosollyal kísérte be a bálterembe. „Mindannyian elérzékenyültünk és sírtunk” – mondták a fiúk szülei. A kétéves Clay persze nem maradt ott a partin, csak elbúcsúztatta a sógornőjét, és ment haza aludni. „Tudom, hogy mennyit jelentettek ezek a képek, és ez a gesztus a páromnak. Ő egy nagyon családcentrikus, érzékeny és csodálatos férfi” – mondta a fiatal nő, aki januárban látta utoljára tengerészgyalogos párját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top