Család

A szupermarketben talált vesedonort

Van remény az emberiség számára…

Robert Duran már négy éve keres vesedonort, eddig eredmény nélkül. Egy pólónak, egy kíváncsi kamasznak, illetve egy nagybevásárlásnak köszönhetően úgy fest, hamarosan stabilizálódik a helyzete.

A phoenixi Costco kisállat-részlegénél vette észre az ott tébláboló Durant egy 18 éves lány, aki megdöbbenéssel olvasta a férfi pólóján: „Vesedonort keresek, B+ vércsoporttal. Kérdezz.” És a fiatal nő pontosan ezt tette, majd megtudván, hogy a férfi már négy éve van ebben a helyzetben, úgy döntött, a Twitteren kér segítséget. A fotók mellé ezt írta: „Légyszi, tegyetek egy szívességet, és osszátok meg! Több infóért írjatok rám!” Egy nap alatt többen is jelentkeztek B+ vércsoporttal, akik szívesen segítettek Durannak.

Ahogy nemrégiben mi is megírtuk, a 44 éves Jennen Johnson már a Facebookon talált magának vesedonort, így Robert Duran kilátásai is nagyon biztatóak. A donorkeresésen kívül a kamaszlány adományokat gyűjt, elsősorban a dialízis költségeinek fedezésére.

Forrás: Yahoo

Kiemelt kép: Twitter/@kxrn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top