Család

2 hónappal az esküvője előtt borotváltatta kopaszra a fejét az ara

Tenni akart valami jót rákban elhunyt édesanyja emlékére.

A 41 éves Corinne Sullivan édesanyja, Colleen májrákban hunyt el 2016 januárjában. A nő szeretett volna tenni valami jót az édesanyja emlékére, de sokáig nem tudta pontosan, hogy mi legyen az. Egy bartja aztán felhívta a figyelmét a St. Baldrick Alapítványra, mely jótékony célú kopaszra borotválós eseményeket rendez, melyek bevételét gyermekrákkal kapcsolatos kutatásokra ajánlják fel. Corinne azonnal tudta, hogy megtalálta amit keresett, annál is inkább, mivel néhai édesanyja gyermekonkológián dolgozott ápolónőként.
 

Corinne Sullivan (ABC News)

Bár két hónap múlva lesz az esküvője, Corinne-t ez sem tántorította el attól, hogy kopaszra borotváltassa a fejét egy jótékonysági eseményen. Elhatározását a vőlegénye, Tim is támogatta. Az összejövtelre húsz közeli barátját hívta meg, akik ajándékokkal támogatták az alapítványt. Az eseményen több mint 1350 dollár, vagyis mintegy 350 ezer forintnyi adomány gyűlt össze.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top