Család

Villámrandin jöttek össze – 80 és 92 évesen

Tényleg nemcsak a húszéveseké…

A nyolcvanéves Renee Weiss és a 92 éves Miles Miller tavaly októberben találkoztak a Somerby Sandy Springs nyugdíjasotthon által szervezett villámrandin. Az eseményen 10 férfi és 10 nő találkozott – és érdekesség, hogy mind Weiss, mind Miller a környéken élnek, nem az otthonban (a nő Alpharettában, a férfi East Cobb-ban), és a családjuk beszélte rá őket, hogy csatlakozzanak.

A villámrandi lényege, hogy a lehetséges párok négy percig beszélgethetnek, majd partnert cserélnek – de a szerelmesek számára ez a négy perc éppen elegendő volt, hogy biztosan tudják: élvezik egymás társaságát. Azóta napjában kétszer beszélnek, és nemrégiben tértek vissza egy hajós körutazásról a Karib-szigetekről.

Fotó: YouTube/WSB-TV

Néha sétálnak egy kicsit, kacsákat etetnek, moziba mennek – szóval azt csinálják, amit minden szerelmespár. „Csak élvezzük egymás társaságát és az életet – mondják. – Ha megöregszel, üldögélhetsz és várhatod a halált, vagy maradhatsz aktív és boldog.” A szerelmesek az utóbbit választották. 

Forrás: Action News Jax

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top