Család

Nyílt levél a pasihoz, aki nem tud két nő között dönteni

Egy nő nyílt levele ahhoz a férfihez, aki tipródik, hogy őt válassza maga mellé társnak vagy egy másik nőt. A sorait érdemes megfogadni és ugyanilyen öntudatosan, büszkén kiállni a saját boldogságunkért az életünkben.

„Ha van benned emberség, és nem tudsz dönteni köztem és egy másik nő között, akkor kérlek, ne engem válassz. Bármilyen kapcsolat is lenne köztünk a döntésed után, azt biztos nem akarom.

Kérlek, tegyél nekem egy szívességet, és engedj szabadon, hogy megtaláljam azt a férfit, aki tényleg illik hozzám, akinek én vagyok az egyetlen, kérdés nélkül. Sosem akarok második választás lenni.

Az egyik férfi »nem vagyok biztos benne« mondata egy másik férfi »tudtam az első pillanatban, ahogy megláttam« érzése lehet. Nincs időm és energiám arra, hogy győzködjelek róla, miért én vagyok a jó választás. Nem akarok olyan ember társa lenni, aki nem látja meg elsőre, hogy milyen nagyszerű vagyok. Azért nem látod, hogy tökéletes vagyok, mert számodra nem én vagyok a tökéletes.

Nem baj, hogy mérlegeled magadban, hogy a másik nőben vagy bennem van meg az, ami jobban illik hozzád. Biztos nem te vagy az egyetlen, aki kétségek közt vergődik, nagyjából ez az érzés tartja életben a romantikus komédia műfaját a mozikban.

párkapcsolat döntés nyílt levél

Részlet az Álljon meg a nászmenet! című filmből

Az is lehet, hogy ugyanúgy szeretsz két nőt egyszerre, tudom, hogy nem mindenkinek lehet monogám a szíve.

Mindegy mi az oka, a kapcsolatunk egyik esetben sem fog működni. Nem akarok úgy veled lenni, hogy tudom, tudat alatt folyton összehasonlítasz más nőkkel, akiket nem választottál helyettem. Nem akarok olyan kapcsolatban élni, amiben folyton aggódnom kellene, hogy vajon mikor hagysz el, mert jobbat találtál. Azon a ponton, amikor felvetődik benned, hogy velem akarsz-e lenni, már el is vesztettél.

Kérlek, legyen benned annyi emberség, hogy elengedsz. Megérdemlem, hogy elmondd, ha köztem és egy másik nő közt őrlődsz. Megérdemlem az őszinteséget és azt, hogy ne játszadozz velem. Mert nekem is jogom van a boldogsághoz, és hogy ne második nő legyek egy férfi életében.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top