Család

Csodálatos ajándékkal lepte meg haldokló nagyapját

Elbűvölő ajándékkal lepte meg nagyapját egy fiatal kínai nő, aki attól félt, hogy az idős férfi már nem érheti meg élete legszebb napját.

A 25 éves Fu Xueweinél még tervben sincsen a férjhez menetel, nagyapjának azonban egyik legfőbb vágya, hogy ő vezethesse az oltárhoz unokáját. És erre sajnos egyre kevesebb a reménye, mivel nemrégen gyógyíthatatlan betegséget állapítottak meg nála, és az orvosok szerint meg vannak számlálva a napjai. Ezért kedvenc unokája titokban szervezett számára egy megható esküvői fotózást, ahol a képek kedvéért a nagyapa az oltárhoz vezetheti menyasszonyi ruhába öltözött unokáját. 

A fiatal lányt kiskora óta nagyszülei nevelik, és saját bevallása szerint nagyapjához áll érzelmileg a legközelebb. Karjára egy nagyapját ábrázoló tetoválást is varratott, hogy gyerekeinek és leendő férjének majd meg tudja mutatni ki volt az ember, aki a legközelebb állt a szívéhez.

(Forrás: Boredpanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top