Család

Ütötte-verte az apja a túlsúlyos színésznőt

A Rólunk szól (This Is Us) sorozat sikeres színésznője, Chrissy Metz életének egyik kemény időszakáról vallott a People magazinnak.

 A 37 éves színésznő arról mesélt, hogy mennyire fájdalmas és zaklatott gyermekkora volt a nevelőapja miatt. Amikor nyolcéves volt, az édesapja elhagyta az anyját és vele együtt a gyermekeit. Néhány évvel később Chrissy Metz édesanyja újra megházasodott, így Trigger lett a színésznő mostohaapja.

„A bíróságon házasodtak össze. Nem csináltak nagy felhajtást, néhány héttel később pedig, anyám újra terhes lett. Trigger imádta a saját, vér szerinti gyermekeit, de engem már kevésbé bírt elviselni. Anyám állandóan dolgozott, így észre sem vette, hogyan bánt velem a mostohaapám otthon” – olvashatók a színésznő sorai.

Chrissy Metz rólunk szól sorozat túlsúly színésznő

Chrissy Metz 2018-ban. Ma már sikeres színésznő. Fotó: Profimedia, INSTAR Images

Chrissy Metz dundi kislány volt, és azt mondja szerinte még ez is zavarta a férfit. „Nem segített, csak bámult, vagy bántott. Ha vacsoráztunk, akkor ő nem evett, csak engem bámult. Majd lelakatolta a hűtőt. Ennek az lett a következménye, hogy bármikor ételt láttam, olyan érzésem volt, hogy most azonnal ennem kell, vagy eltűnik. Az étel lett az egyedül boldogságforrásom” – folytatja történetét a Rólunk szól színésznője, aki ezután zugevő lett.

„Az éjszaka közepén ettem. Titokban. Sokszor ételt csempésztem a hálómba, vagy a fürdőbe. Persze csupa, egészségtelen dolgokat… Nem emlékszem, hogy mikor ütött meg a nevelőapám először. Soha nem pofozott meg, de a testemet – ami annyira zavarta – rendszeresen megütötte. Néha úgy beleütött a karomba, hogy hetekig kék-zöld foltok lettek rajta. Egyszer úgy összevert, hogy a konyhapadlón feküdtem a fájdalomtól, könyörögtem neki, hogy elmondja, mit tettem. Nem válaszolt. Újra belém rúgott.”

Tizennégy éves volt a színésznő, amikor elkezdett bejárni utána az apja a fürdőbe. A verések mellett, sokszor egymás után azt ismételgette a lányának, hogy miért ilyen kövér?. Metz egy most megjelent könyvben írta le életének ezt a fájdalmas szakaszát, azt, hogyan tanulta meg szeretni önmagát, és hogyan szabadult meg a nevelőapjától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top