Család

Nyilvános korbácsolásra ítéltek, majd megpróbáltak megerőszakolni egy indiai nőt

Házasságtörés miatt száz korbácsütésre ítélte a falu tanácsa a fiatal nőt, majd a kínzás után többen szexuálisan molesztálták. A rendőrség többekkel szemben eljárást indított.

Brutális büntetést szabott ki egy indiai falu tanácsa házasságtörés miatt egy férjezett nőre. A húszas éveiben járó nőt száz nyilvános korbácsütésre ítélték, amit a férje egy bőrövvel hajtott végre – írja a 24.hu.

A fiatal nőre azért rótták ki a büntetést, mert otthagyta a férjét egy másik férfi miatt, és odaköltözött a családjához. A helyiek azonban azt mondták neki, hogy menjen haza, mert férje megbocsátott neki. Amikor aztán hazatért, a község vezetői korbácsütésekre ítélték.

A fához kötözött nőt a falubeliek vették körbe, amíg a a férje eszméletlenre verte. A kínzás után a nőt egy házba vitték, ahol a tanács vezetője és mások szexuálisan molesztálták. Miután magához tért, megfenyegették, hogy megölik, ha erről bárkinek beszélni mer.

A kegyetlen büntetésre és a molesztálásra még március 10-én került sor, az esetről készült videó azonban eljutott a helyi rendőrséghez is. A nyomozás után több embert letartóztattak, többek között a nő férjét és a tanács vezetőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top