Család

Megismételte az első randevút a házaspár az 55. évfordulón

Nagy szó manapság, ha egy házaspár 55 éve együtt van. Elmer és Fran Armstrong tudják ezt, és abszolút kreatívan ünnepelték meg kitartó szerelmüket.

Elmer és Fran 1962-ben találkoztak Missouriban, a Steak’n’Shake nevű étteremben. Azt mondják, szerelem volt első látásra: Elmer a parkolóban figyelt fel két lányra, ám amikor megszólította őket, a lányok nem vettek tudomást róla. Elmer azonban nem adta fel, az este folyamán még egyszer megpróbált szóba elegyedni a lányokkal, aminek meg is lett az eredménye, megkapta a telefonszámukat. És közülük az egyik lány lett élete nagy szerelme, gyermekeinek anyja, aki 55 éve a felesége. Hogy még szebb legyen a sztori, a másik lány Elmer legjobb barátjához ment hozzá ugyanazon a napon, amikor ők összeházasodtak.

Elmer és Fran tündérmesébe illő története szerint máig őrülten szeretik egymást, remek házasságban élnek, amit meg akartak örökíteni egy jubileumi fotózással. Mivel az egyik unokájuk, Courtney Stepp profi fotós, így nem is volt kérdés, kit kérnek fel a megtisztelő feladatra. Az unoka ötlete volt, hogy látogassák meg az első találkozásuk helyszínét és készítsenek ott fotókat a házassági évfordulóra. A nagyszülők pedig imádták az ötletet, úgyhogy belevágtak a kalandba.

Az eredmény magáért beszél, Elmer és Fran fotói csodálatosak, ahogy az egész történetük meseszerű. Sok boldog évet kívánunk még nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top