Család

Embertelen! Összeverte barátnőjét a sportoló

Brutálisan, elviselhetetlen módon verte össze barátnőjét Danry Vasquez baseballjátékos. Az eset még két éve történt, ám a szörnyű incidensről készült videófelvétel csak idén márciusban került nyilvánosságra.

Megpofozta, többször erősen megütötte, megrúgta, és lelökte a lépcsőn két évvel ezelőtti barátnőjét a baseballjátékos Danry Vasquez. A sportolót akkor le is tartóztatták családon belüli erőszak miatt, majd vádemelésig jutott a történet. Mivel a támadás a baseballstadionhoz tartozó lépcsőházban történt, így a hosszú perceken át tartó verést, több  kamera rögzítette, ám a felvételeket egészen mostanáig nem látta senki.

Most, hogy Danry eljegyezte aktuális barátnőjét, az esetről előkerült a felvétel, ami eléggé sokkoló. Bár a sportolót azonnal kirúgták a csapatából, később más egyesület mégis szerződést kínált neki. Bár Danry és az ügyvédei mindent megpróbáltak elkövetni annak érdekében, hogy pénzzel megoldhassák az ügyet, a bíróság elutasította a pénzbírságra vonatkozó kérelmét. A TMZ értesülései szerint miután a két évvel korábbi felvétel a brutális verésről idén márciusban napvilágra került, a férfitól megvált a csapata.

A kegyetlen verést nem szeretnénk megmutatni, aki mégis megnézné, az itt teheti meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top