Család

Teljesen különböző bőrszínnel születtek az ikerbabák

Az édesanyjuk nem győzi bizonygatni, hogy a babái tényleg ikrek.

Alig 7 perc eltéréssel jöttek a világra, ugyanattól az édesanyától és édesapától származnak, Haydenről és Holdenről mégis nehéz elhinni, hogy ikrek

Holden kék szemet és fehér bőrt örökölt az anyukájától, a 36 éves, állatorvosként dolgozó Amy Kellertől, míg Haydent kreol bőrrel, sötét fürtökkel és barna szemmel áldotta meg a természet, afro-amerikai származású édesapja révén.

Az anyuka elmesélte, hogy a születésük után semmilyen különbséget nem vett észre a babákon – azok csak 3 nap elteltével kezdtek kiütközni. 15 hónappal később pedig már le sem tagadhatnák őket. Az ikrek egyébként nemcsak külsőre különböznek egymástól: „Hayden egy igazi kis fenegyerek, nem fél semmitől” – meséli az anyuka az elsőként világra jött kisfiúról, majd hozzáteszi: „Holden pedig inkább a mama pici fia.”

Az apuka egyébként már kikerült a képből, így egyedül Amyre maradt, hogy bizonygassa, a fiúk valóban ikrek. „Az utcán is gyakran felteszik a kérdést, hogy tényleg egy apától származnak-e, és a Facebookon is sokan rám támadnak emiatt” – nyilatkozta az anyuka, aki reméli, a fiúkat nem éri majd túl sok atrocitás eltérő külsejük miatt.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top