nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Ennél édesebben nem is hívhatnák fel a figyelmet a Down-szindróma világnapjára

Ennél édesebben nem is hívhatnák fel a figyelmet a Down-szindróma világnapjára

Megható videót készítettek a Down-szindróma világnapjára.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Összesen 50 anya és gyermeke vett részt az Egyesült Királyságban a A Thousand Years című dal lipsyncjében, ami tulajdonképpen egy meglévő dalra és annak szövegére való tátogást jelent. A Christina Perri-szám lipsync változatát a Down-szindróma világnapja, március 21-e alkalmából készítették azzal a céllal, hogy megváltoztassa a downos emberekkel kapcsolatos feltételezéseket.

Az ötlet Becky Carless fejéből pattant ki, akinek négyéves fia, Archie Down-szindrómás

„Hiszünk abban, hogy ez a videó valóban képes arra, hogy a Down-szindróma idei világnapján a legnézettebb videó legyen, ezért mindenkit arra ösztönzünk, ossza meg, hogy segítsen a sikerünkben! Büszke vagyok az ötletre, de mindeközben fura arra gondolni, hogy a világ különböző pontjain megosztják a videót, és én találtam ki. Álmomban sem gondoltam volna, hogy idáig jut ez az egész.”

 

Metro

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon