Család

5 év távollét után tért vissza gazdájához a halottnak hitt cica

Gazdája már teljesen lemondott róla, mikor kiderült, kedvence vígan éli világát a szomszéd család házában.

Nghui Muturi 9 éves kislányként kapta kiscicáját, aki akkor 2 hetes volt. A koromfekete cicát Panthernek nevezte el, és elválaszthatatlan jó barátok lettek. A lány 19 évesen kollégiumba költözött. Itt érte a hír: cicája elveszett.

Mindez 5 évvel ezelőtt történt, azóta pedig bekövetkezett az elképzelhetetlen: a lány újra rátalált a cicájára. Kiderült, hogy pár héttel azután, hogy eltűnt, a macska egy 25 kilométerrel távolabbi menhelyen bukkant fel. Épp el akarták altatni, mikor egy nő örökbe fogadta. Ám nem tartotta meg magának, hanem a szüleinek ajándékozta. Akik – most figyelj – a cica eredeti gazdájának szomszédjában laknak. 

Vagyis az eltűnt cica új név alatt ugyan, de több mint öt évig élt úgy Muturi szomszédjában, hogy egyszer sem találkoztak. Ám végül egy nap bekövetkezett a találkozás, és a lány egyből felismerte rég elvesztett kedvencét. Panther, új nevén Charlie új gazdáinál maradt, Muturi azonban akkor látogatja meg, amikor csak akarja. Ha ebben nem a sors keze van, akkor nem tudjuk, miben!

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top