nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Pocakpárbaj! Melyik hercegnő a szebb kismama?

Pocakpárbaj! Melyik hercegnő a szebb kismama?

Nemcsak Katalin hercegné vár gyermeket a brit királyi családban, de II. Erzsébet unokája, Zara Phillips is. A két boldog kismama öltözködési stílusa egyáltalán nem eltérő a terhességük alatt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hamarosan világra hozza harmadik gyermekét Katalin hercegné, de férje unokatestvére, Zara Phillips is a második gyermekét hordja a szíve alatt. A két boldog kismama rendre káprázatos ruhákban jelennek meg a különböző eseményeken.

Boldog és divatos kismamák: Zara Phillips és Katalin hercegné

Boldog és divatos kismamák: Zara Phillips és Katalin hercegné (Fotó: Profimedia)

Katalinnal ellentétben Zara idén kevesebb kötelezettségnek tesz eleget, mivel korábban már elveszített egy magzatot, így saját és születendő gyermeke érdekében csökkentette hivatalos megjelenéseinek számát. Hogy Zara mikor hozza világra a második babáját, arról nem tudni, de Katalin hercegné a hírek szerint április 23-ra van kiírva, és a fogadóirodák szerint kisfiút hord a szíve alatt.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon