Család

Ezek a sziámi ikrek mindig ölelni fogják egymást

24 órát sem jósoltak nekik az orvosok.

A 26 éves Fuschia Gaskin a második terhessége félidejénél járt, amikor kiderült, hogy ezúttal nem egy, hanem két babát vár – két kislányt. A probléma az volt, hogy az ultrahangon látszott: a kislányok összenőttek, és csak egy májuk és egy szívük van.

Fuschia először sírt: „Mit csináltam rosszul? Mit tettem a lányaimmal?” Az orvosok azonban elmondták, hogy erről senki nem tehet, de minden 200.000 terhességből egyszer előfordul. Amikor felmerült az abortusz kérdése, a család rögtön tudta, hogy ez nem fog megtörténni, bár az orvosok figyelmeztették őket, hogy ha meg is születnek, 50% az esélye, hogy nem élik túl az első napot.

Fotó: Facebook/Lailani & Iyana’s Journey

A veszélyeztetett terhesség és a lányok kezelése miatt már a szülés előtt New Jersey-be költöztek, hogy közelebb legyenek a specialistákhoz, és március 7-én Fuchsia életet adott a két kislánynak: Lailaninak és Iyanának.

Az édesanya a lányok külön Facebook-oldalán számolt be a fejleményekről:

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatott minket, és íme… itt vannak: Ilani és Iyana megszülettek, és eddig, köszönik, jól vannak!!! Még mindig lélegeztetőgépen, de már így is felülmúlták az összes becslést! Erős kis harcosok, akik imádnak egymáshoz bújni! Kérlek, továbbra is imádkozzatok értük!

A család az interneten pénzt is gyűjt a lányok kezelésének támogatására.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top