nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
A fürdőkádban ölte meg 4 éves kislányát

A fürdőkádban ölte meg 4 éves kislányát

A gyilkosság után az anya gyomirtót vett be, hogy megölje magát, de a rendőrök megmentették az életét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Megölte 4 éves kislányát egy temesvári nő – írja a maszol.ro. Az anya a borzalmas tett után öngyilkosságot akart elkövetni: gyomirtót vett be, de a rendőrök által riasztott rohammentősök megmentették az életét.

A gyilkosságot maga a tettes jelentette a hatóságoknak, aki utána bezárkózott a házba. A kiérkező rendőröknek be kellett törniük az ajtót, a kislányt már holtan találták a fürdőkádban, az anyja ugyanis elvágta a gyermek vénáját a csuklóján.

A hozzátartozók szerint a nő óvónőként dolgozott, de fizetetlen szabadságot vett ki, hogy más állást keressen. Egyelőre nem tudni, hogy tettét miért követte el.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon