nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
6 árulkodó jel arról, hogy a párod boldogtalan a kapcsolatotokban

6 árulkodó jel arról, hogy a párod boldogtalan a kapcsolatotokban

A legtöbb férfi nem annyira jó az érzelemkifejezésben, mint a nők, így a legritkább esetben fogják nyílltan a szemedbe mondani, hogy pontosan mi is a bajuk veled. Van azonban néhány jel, amiből szavak nélkül is olvashatsz.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
  1. A korábbinál sokkal több időt tölt munkában. Árulkodó jele lehet annak, hogy valami nincsen rendben köztetek, ha a párod hirtelen mindennap túlórázni kezd. A többletmunka sokszor pótcselekvésként jelentkezik a férfiaknál, vagy éppen annak a jele lehet, hogy nélküled készül egy nagyobb anyagi befektetésre, tehát külön akar költözni.
  2. Éjjel-nappal a mobilján lóg, te pedig azon gondolkodsz, hogy miért nem képes egy kicsit rád is figyelni.
  3. Korábban szerette az estéket veled tölteni, most viszont majdnem mindennap a barátaival megy valahova, ahová természetesen téged soha nem hív.
  4. Úgy érzed magad egy ideje, mintha nem is kapcsolatban, hanem egyedül élnél, annyira elhanyagol.
  5. Nyoma sincsen már a korábbi apró figyelmességeinek, az idejét sem tudod, mikor hozott utoljára reggelit neked az ágyba.
  6. Egyre kisebb a toleranciaszintje, olyan apróságok miatt is ideges lesz, amik korábban egyáltalán nem zavarták.

(Forrás: Popsugar)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon