nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Vicces hirdetésben kezdte „árulni” kislányát egy fáradt anyuka

Vicces hirdetésben kezdte „árulni” kislányát egy fáradt anyuka

Legyünk őszinték: valószínűleg minden fiatal édesanya élt már át hasonló helyzetet.
NLCafé
f Ajánlom

A 22 éves Zoe Wells-nek nincs egyszerű dolga: amellett, hogy a jogi karra jár, egy nagyszájú 3 éves kislányt is fel kell nevelnie. Így aztán a fiatal anyuka esténként tanul, miután lefektette a gyereket, csak hogy néhány óra alvás után másnap az egész kezdődhessen elölről. De azért mindig humoránál van: kislánya legutóbbi magánszáma után például, amikor a kis ovis feldúlta a frissen kitakarított lakást, egy hihetetlenül vicces hirdetésben kezdte „árulni” a 3 évest a Facebookon.

A bejegyzésben az anyuka leírta, hogy az előző este órákon keresztül takarította a lakást, és fáradtan, de azzal a jóleső érzéssel feküdt le aludni, hogy legalább túlesett a dolgon. Másnap reggel azonban mintha bomba robbant volna a lakásban, akkora volt a rendetlenség.

Wells abban a pillanatban először nem tudta, hogy sírjon-e vagy nevessen, de inkább az utóbbi mellett döntött, és megírta a Facebook-bejegyzést, ami végül bejárta az internetet. A „hirdetésben” leírta, hogy kislánya, Ivy Rose szobatiszta ugyan, de vannak furcsaságai. Például mindennap 6:30-kor kel, de van, hogy hajnali 4-kor kér tőle sonkás szendvicset. Még 4 éves sincs, de úgy felesel, mint egy kiskamasz, és ami a legrosszabb: mindent csak a saját elképzelései szerint hajlandó megcsinálni.

„Egy igazi kis díva” – nyilatkozta a lányáról a fiatal édesanya, de azért azt is elmondta: nagyon nehéz ugyan a kislánnyal, de mindig gondoskodik róla, hogy megtegye, amire kéri. „Ő a mindenem, az egész világom. Rengeteg fejfájást tud okozni, de a világért sem változtatnám meg” – mondta.

(Daily Mail)

Megosztás Facebookon