Család

Egyedül mászott egy baba az utcán – videó

Az esetről készült videóra a hatóságok is felfigyeltek.

Egy 9 hónapos baba egyedül mászott egy forgalmas utcán a New York-állambeli Uticában péntek este. A járókelők felfigyeltek a kisfiúra, és a rendőrséget akarták hívni, ám ekkor előkerült a gyerek anyja, a 27 éves Ledrika Ford, aki azt kiabálta: „Ez az én babám! Istenem!”

Az esetről videó is készült:

A közösségi oldalakon pörgő felvétel a hatóságok figyelmét is felkeltette, és néhány órával később rendőrök  kopogtattak az anya otthonának ajtaján. 

Az anya és egy meg nem nevezett rokon azt állították, hogy a kisfiút az autójuk hátsó ülésén hagyták, röviddel később azonban észrevették, hogy nincs ott. Ekkor visszatértek a Bleecker utcára, ahol meg is találták a csöppséget. Hogy a baba pontosan hogy kerülhetett ki az autóból, azt nem tudták megmondani.

A gyermekvédelem munkatársai szombaton elvették az anyától a kisfiút, valamint három idősebb testvérét. Az anya ellen kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat, melyért akár egy év börtönbüntetést is kaphat.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top