Család

Autók közül mentette ki a rémült kiskutyát a vásárhelyi rendőr – fotók

Egy elcsatangolt kiskutyát mentett meg az autók közül a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság helyi megbízottja. A rémült állatot végül visszavitték a gazdájának.

Szívmelengető történetet osztott meg weboldalán a rendőrség a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság helyi megbízottjáról és egy kocsik között ijedten cikázó yorkshire terrierről.

Forrás: police.hu

A törzszászlós 2018. március 6-án 13 óra után vette észre a gépjárművek közt, zavartan futkosó yorkie-t, amelyet megpróbált kiterelni a kocsik közül. Az ijedt jószág a főút melletti vízelvezető árok felé szaladt, és bele is csúszott, de itt a rendőr már könnyen meg tudta fogni.

Forrás: police.hu

Az átázott állatot a kocsiban lévő pokrócba csavarta, majd értesítette a helyi állatmentő egyesületet. A helyszínre érkező állatvédő a chip segítségével azonosította a tulajdonost, akivel sikerült telefonon rögtön felvenni a kapcsolatot.  

Forrás: police.hu

A kutya gazdája elmondta, hogy a kis terrier délelőtt szökött meg otthonról. Az egyesület munkatársa gondoskodott Minnie hazaszállításáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top