Család

Lerombolták a kislány hóemberét, meglepő módon állt bosszút az anya

Az idős asszonynak beöltöztetett hóembert lerombolták a vandálok, az anya és a szomszédok viszont igazi hóemberhadsereggel válaszoltak a rombolásra.

Rachael Bell és a testvére tüneményes kis hóembert épített az angliai Gatesheadben. A Brendának keresztelt hóembert idős asszonynak öltöztették, aki kendőben és szatyorral a kezében várakozott az egyik helyi buszmegállóban. A különleges alkotással a nő 3 éves lányát lepték meg.

Brenda hamar népszerű lett, ám az egyik nap vandálok lefejezték egy ásóval, majd egy szánkón elvonszolták a maradványait. A 29 éves nő azonban igazán meglepő módon bosszulta meg a hóembergyilkosságot.

Egy 43 kis hóemberből álló „hadsereget” épített a testvérével, de a helyi közösség is részt vett az akcióban. Mindegyik hóember nyakában lila sál volt, így utaltak a tragikus sorsú Brendára.

Hajnalig építkeztek, és rengeteg kis hóember került a buszmegálló környékére:

Jutott belőlük a közeli Aldi parkolójába is:

Volt, aki hóból készült sírt emelt:

Igazságot Brendának feliratú táblákat is kitettek:

Rachael Bellt nagyon meghatották a reakciók, azt mondta, csak épített egy hóembert, de Amerikából és Kanadából is üzentek neki, hogy tetszik nekik, amit csinál.

(Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top