Család

Melyik gazdi ne hatódna könnyekig, ha a kiskutyájától kap virágcsokrot?

Murphy rossz kutya volt, mindent megevett. Olyasmit is, amit nem kellett volna. Ezért állatorvoshoz került, de nem felejtette el meghálálni a gazdájának, hogy gondoskodott róla.

Theresa Potratz már több kutyát felnevelt, de Murphyvel meggyűlt a baja. Az eb túlságosan agresszíven közeledett az ennivalóhoz és a játékokhoz, ami azt jelenti, hogy mindent megrágott és megevett, amit csak tudott. Sok kutya csinál hasonlót, de Murphy különlegesen rosszcsont volt, ami sajnos az egészsége kárára ment – többször is állatorvoshoz kellett vinni, hogy kioperáljanak a gyomrából olyasmit, ami nem odavaló. 

Egy ilyen alkalommal Potratz nagyon elkeseredett, hogy Murphy javíthatatlan. Ám ekkor virágcsokrot és üdvözlőkártyát kapott a kiskutyájától, amelyben Murphy azt írta, tudja, hogy rossz kiskutya volt, de megígéri, hogy megjavul. Potratz nagyon meghatódott, és azóta is kitartó lelkesedéssel foglalkozik Murphyvel, a kutya pedig valóban kevesebb káros dolgot nyel le azóta.

murphy, kiskutya (forrás: Theresa Potratz)

Murphy bűnbánó (Forrás: Theresa Potratz)

(Az ajándékot valójában nem a kutyájától kapta Potratz, hanem a férjétől, mert Murphy nem tud írni, és nincs is pénze, hogy virágot vegyen.)

Érdemes megnézni Murphy fotóit a The Dodón, mindegyiken úgy néz ki, mint egy kiskutya, aki tudja, hogy rosszalkodott. Kivéve az utolsó képen, ahol büszke, érett eb benyomását kelti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top