Család

Kiakasztotta a netezőket az anyuka, aki zombit csinált az egyéves gyerekéből

A morbid szülinapi fotósorozattal sokak szerint túl messzire ment az anyuka.

A legtöbb szülő számára a csemetéje első születésnapi bulija hatalmas esemény, melyet szeretne felejthetetlenné tenni. Az Amy Louise nevű édesanya sem gondolta másképp.

A különbség Amy és a többi anyuka között, hogy neki esze ágában sem volt valami cuki, cukormázas bulihoz. A jeles alkalomra ezért kisfiát inkább egy zombi vérfürdő közepébe csöppentette, a torta pedig ehhez méltó módon egy vérben úszó agy formáját öltötte.

Kiakadtál? Nos, a netező anyukáknak sem jött be a merész (vagy inkább morbid?) anyuka ötlete. Egy Facebook-mamacsoportból ki is tiltották a fotók publikálása után. Ő azonban azt állítja, azelőtt dobtak rá követ, mielőtt elmondhatta volna a történetét: kisfia ugyanis halloween éjjelén született, ám egy ponton leállt a szívverése – ezért ragasztotta rá az anyuka a zombie boy becenevet. 

Hogy elég meggyőző-e a sztori ahhoz, hogy egy egyéves totyogót vérengző kannibálnak öltöztessünk, azt mindenki döntse el maga.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top