Család

Kidobta a négyéves fiút az anyja a negyedik emeletről

A gyerekkel kapcsolatban veszekedett a volt férjével az anya, aztán 15 méteres magasságból kidobta a kisfiút az ablakon. Óriási szerencse, hogy a gyerek túlélte a zuhanást.

A kínai hatóságok őrizetbe vettek egy nőt, miután kidobta négyéves kisfiát a negyedik emeleti ablakból – írja a 24.hu.

A gyereknek óriási szerencséje volt, hogy élve megúszta az esetet. Az ablak alatti elektromos kábelek lelassították, és hungarocelldobozokra esett.

A beszámolók szerint a nő a gyerek kidobása előtt veszekedett a férjével, akitől az előző nap vált el. A bíróság ugyanis a pár hatéves fiát a nőnek ítélte, a négyévest viszont a férjnek.

A férfi megengedte, hogy a pénteket a négyéves fiú az anyjával töltse, de amikor másnap érte ment, összevesztek rajta. A telefonos vita akkor ért véget, amikor a férfi beszállt a liftbe, és megszakadt a vonal. Mire felért a lakásba, a fiú már nem volt ott.

Egy szemtanú szerint az anya nagyjából 15 méteres magasságból dobta ki a kicsit. A gyerek feje erősen vérzett, azonnal kórházba szállították, de szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top