nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Kártérítésért perel az anya, akibe villám csapott a strandon

Kártérítésért perel az anya, akibe villám csapott a strandon

A kerekesszékbe kényszerült Mónika családja szerint a csongrádi strandon nem voltak megfelelő körülmények, a polgármester szerint viszont minden szabályos volt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tavaly nyáron három nőbe belecsapott a villám a csongrádi strandon. Az egyik balesetet szenvedett kétgyermekes édesanya kerekesszékbe kényszerült. Most is a rehabilitáción van, beszél, de alig érteni, mit mond, önállóan csak fél percig képes állni – számolt be a Tények.

A családja most a csongrádi önkormányzattól vár kártérítést. Szerintük ugyanis nem volt a strandon olyan száraz hely, ahol a defibrillátort megfelelően működtetni lehetett volna.

Mónika családja azt mondja, azért lettek ilyen súlyosak a következmények, mert a strandot üzemeltető önkormányzati cég csak a baleset után gondoskodott megfelelő körülményekről. Az ügyvédjük szerint a baleset előtt nem volt száraz egészségügyi hely, védelmi torony, illetve defibrillátor.

A polgármester szerint minden szabályos volt, a baleset pedig azután történt, hogy a vihar miatt a vízőrök felszólítottak mindenkit távozásra, ám a nő a tiltás ellenére visszament a partra.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon