nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Megható videó: újra találkozott a férfi és a börtönben felnevelt kutyusa

Megható videó: újra találkozott a férfi és a börtönben felnevelt kutyusa

Újra egymásra talált a férfi és a börtönbeli hű társa.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Malcolm Alexander 38 év után múlt hónapban szabadult a börtönből. Először életfogytiglanra ítélték egy el nem követett bűncselekményért, majd végül, miután sikerült bebizonyítani az ártatlanságát, kiengedték. Miközben rács mögött ült, hű társa egy édes kutyus volt, aki a bent töltött idő alatt született egy tízkölykös alomba. Alexander magához fogadta, és elnevezte Innocentnek, vagyis Ártatlannak. 

Miután kiszabadult, a férfihez elvitték a kutyát, az egymásra találás pedig nagyon megindítóra sikeredett. Végre a legnagyobb szabadságban élvezheti egymás társaságát a kutyus és gazdája.

Good News Network

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon