nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Kopaszodása miatt dobta a vőlegényt arája az esküvőn

Kopaszodása miatt dobta a vőlegényt arája az esküvőn

Nem jött össze az elrendezett házasság. Legalábbis az első arával.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Dr. Ravi Kumar indiai idegsebésznek a családja szerzett menyasszonyt. A megállapodás már több mint egy éve megköttetett a doktor és az ara hozzátartozói között, ám a házasulandók azóta sem találkoztak egymással. A família a közelmúltban aztán elutazott Sugauli településre, ahol a menyasszony és a vőlegény az esküvő napján ismerkedtek meg személyesen. Az esküvőt megelőző rituálék rendben le is zajlottak, ám amikor a házasságkötés helyszínére értek, a vőlegény levette a fejfedőjét, és láthatóvá vált, hogy kopaszodik. Az ara erre közölte, hogy mégsem hajlandó hozzámenni. A férfi családja hiába hivatkozott a megállapodásra, a menyasszony hajthatatlan volt, így az esküvőt le kellett fújni.

Neha és Ravi (Fotó: Dainik Bhaskar)

Dr. Kumarnak és családjának hatalmas szégyen lett volna azonban, ha a férfi feleség nélkül tér vissza a falujába, így másik menyasszonyt kezdtek keresni. És bizony találtak is. A helyi tanács Nehát, egy szegény zöldséges lányát ajánlotta a família figyelmébe. A lány még aznap hozzáment az idegsebészhez.

Az esküvői felvételeken Dr. Kumar elégedetten mosolyog, hiszen végül mégis nős ember lett, kopaszodása ellenére is. Az újdonsült ara viszont nem tűnik épp boldognak…

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon