Család

Kopaszodása miatt dobta a vőlegényt arája az esküvőn

Nem jött össze az elrendezett házasság. Legalábbis az első arával.

Dr. Ravi Kumar indiai idegsebésznek a családja szerzett menyasszonyt. A megállapodás már több mint egy éve megköttetett a doktor és az ara hozzátartozói között, ám a házasulandók azóta sem találkoztak egymással. A família a közelmúltban aztán elutazott Sugauli településre, ahol a menyasszony és a vőlegény az esküvő napján ismerkedtek meg személyesen. Az esküvőt megelőző rituálék rendben le is zajlottak, ám amikor a házasságkötés helyszínére értek, a vőlegény levette a fejfedőjét, és láthatóvá vált, hogy kopaszodik. Az ara erre közölte, hogy mégsem hajlandó hozzámenni. A férfi családja hiába hivatkozott a megállapodásra, a menyasszony hajthatatlan volt, így az esküvőt le kellett fújni.

Neha és Ravi (Fotó: Dainik Bhaskar)

Dr. Kumarnak és családjának hatalmas szégyen lett volna azonban, ha a férfi feleség nélkül tér vissza a falujába, így másik menyasszonyt kezdtek keresni. És bizony találtak is. A helyi tanács Nehát, egy szegény zöldséges lányát ajánlotta a família figyelmébe. A lány még aznap hozzáment az idegsebészhez.

Az esküvői felvételeken Dr. Kumar elégedetten mosolyog, hiszen végül mégis nős ember lett, kopaszodása ellenére is. Az újdonsült ara viszont nem tűnik épp boldognak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top