nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Rátámadtak a netezők a jógázás közben szoptató anyukára

Rátámadtak a netezők a jógázás közben szoptató anyukára

A fiatal anyuka rendszeresen dokumentálja Instagram-oldalán, ahogy akrobatikus pózokban szoptatja gyermekeit, a fotók azonban eléggé megosztják követőtáborát.
NLCafé
f Ajánlom

A texasi Carlee Benear második gyermeke születése óta gyakorolja a jóga közbeni szoptatást, állítása szerint ugyanis ez a meditatív állapot segített neki annak idején felállni szülés utáni depressziójából. Instagramos követői gyakran dicsérik a látványos, akrobatikus pózokat és Benear lehengerlő állóképességét, de a szoptatást illetően már nem minden kommentelő ennyire lelkes.

Vannak, akik azért bírálják a háromgyerekes anyukát, mert már nem kellene szoptatnia 18 hónapos lányát, megint mások egyenesen „gyerekpornónak” bélyegezték a fotókat. „Ha a gyereked elég nagy már ahhoz, hogy odalépjen hozzád és rácuppanjon a mellbimbódra, akkor már túl öreg a szopáshoz, Jézusom, mi történik” – írja az egyik kommentelő. „Ez helytelen” – tette hozzá egy másik. Egy harmadik megszólaló ezt írta az egyik kép alá: „Értem én, hogy szoptatja a gyerekét, ez rendben van, de egy, folyamatosan posztol erről egy olyan oldalra, ahol ez nem megengedett, kettő, ez a gyerek már akkora, hogy az anyjának nem is kéne tejet termelnie, szóval azt hiszem, kényszeríti a gyerekét, hogy szopja a melleit.”

Az elfogadásért küzdő anyuka azonban nem tört meg a kritikák alatt, a gyűlölködő hangok ellenére is tovább posztolja képeit. Egészségügyi szakértők is megerősítették, hogy a rendhagyó pózoknak nincs semmilyen kockázata, és hogy a szoptatás egészséges lehet a babák és az édesanya számára is.

 

Independent

Megosztás Facebookon