Család

Örökbefogadót keres Zsazsa kutya, aki hetekig feküdt halott gazdája mellett

Bizonyára emlékeztek még Zsazsa kutyára, aki több mint két hétig feküdt halott gazdája holtteste mellett egy újpesti lakásban. Zsazsa kutya azóta felépült, és gazdit keres.

Az elmúlt hónapban magunk is beszámoltunk Zsazsa kutya szörnyű tragédiájáról, aki hűségesen őrizte gazdája holttestét akkor is, amikor az már oszlásnak indult. Az újpesti lakásában elhunyt idős nő halála hetekig nem tűnt fel senkinek, így történhetett meg az, amit sokan a mai társadalom legnagyobb hibájának, az egymásra nem figyelésnek tulajdonítanak.

„Gazdit keres Zsazsa kutya, aki 3 hétig hűségesen őrizte szeretett gazdájának holttestét, rendületlenül feküdt mellette, pedig a végén már szenvedett. Mára rendbe jött mind testileg, mind lelkileg” – írja felhívásában az Állatmentő Liga.

Egyedül élő hölgy gazdit keresünk Neki, mert a férfiakat egyáltalán nem fogadja el. A leendő gazdinak fel kell készülnie, mert az első időkben nem lesz fáklyás menet, Zsazsa nagyon egygazdis és jelenlegi befogadójához nagyon ragaszkodik. Több napon keresztül fog valószínűleg sírni, vonyítani fog utána, de kedvességgel és háztartási keksszel lekenyerezhető! 

Az állatvédők szerint az ideális gazdijelölt budapesti nő, otthon dolgozik, vagy be tudja vinni Zsazsát magával a munkahelyre.

Zsazsa jelenleg csak ideiglenes befogadói szerződéssel fogadható örökbe, mert az elhunyt tulajdonos után indult örökösödési eljárás még nem zárult le.

Címlapkép: Állatmentő Liga Örökbeadási csoport/Facebook 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top