Család

7 év után tudták meg, hogy halottnak hitt gyermekük életben van

Hét év után teljesen véletlenül tudták meg a szülők, hogy csecsemőkora óta halottnak hitt gyermekük életben van. Az orosz pár nem érti, hogyan történhetett meg a horrortörténetbe is beillő eset.

2011-ben egy Volgogradban élő orosz párnak kislánya született, ám a kórházban azt mondták nekik, hogy a baba életképtelen, és hamarosan meg fog halni. Rábeszélték a szülőket, hogy hagyják a kórházban a babát, lesújtva haza is mentek. Pár nap múlva azonban lelkiismeret-furdalástól hajtva visszamentek a kórházba, ahol azt mondták nekik, hogy a baba időközben meghalt. 

Néhány hete azonban egy árvaházból kaptak fizetési felszólítást, és a bankjuk befagyasztotta bakszámlájukat. Amikor a helyi hatóságoknál utánajártak az ügynek, kiderült, hogy az árvaház halottnak hitt lányuk hétéves ellátása után követeli a pénzt tőlük. A szülők azonnal kérvényezték a bíróságon a kislány felügyeletét. Azóta sem értik azonban, hogy milyen adminisztratív hiba történhetett, és kinek a felelőssége, hogy át kellett élniük ezt a rémálmot. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top