Család

Egy szendvics miatt adta be a válókeresetet az egyiptomi nő

40 nap házasság után végleg megelégelte férje fukarságát egy fiatal egyiptomi nő. Egy wrap volt számára az utolsó intő jel.

Mindössze 40 nap házasság után egy fiatal egyiptomi nő azzal az indokkal adta be a válókeresetet, hogy nem bírja tovább férje fukarságát. Elmondása szerint nem ismerte ki eléggé a férfit a házasságukat megelőző, két hónapig tartó udvarlási időszak alatt, esküvőjük után azonban rá kellett jönnie, hogy a férfi takarékos életmódja az őrületbe kergeti.

Annak ellenére, hogy a férfi jól kereső tanár, szigorúan ellenőrzi, hogy mikor és mennyit eszik a felesége. Egy alkalommal, amikor a nő túl sok kenyeret evett, azt mondta neki, hogy büntetésből hétvégéig rizsen kell élnie. Az esküvőjük előtt egyszer-kétszer még csak elvitte randevúzni, de amióta házasok, erre sem hajlandó. A nőnek hosszas unszolás után legutóbb sikerült rávennie férjét arra, hogy megigyanak közösen egy frissítőt a városban. Azonban amikor a nő egy wrapot is szeretett volna rendelni az ital mellé, a férfi mérgesen kiviharzott a kocsijába. Később telhetetlennek és pazarlónak nevezte feleségét, akinél ezzel végképp betelt a pohár, és beadta a válókeresetet. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top