nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Egy szendvics miatt adta be a válókeresetet az egyiptomi nő

Egy szendvics miatt adta be a válókeresetet az egyiptomi nő

40 nap házasság után végleg megelégelte férje fukarságát egy fiatal egyiptomi nő. Egy wrap volt számára az utolsó intő jel.
nlc
f Ajánlom

Mindössze 40 nap házasság után egy fiatal egyiptomi nő azzal az indokkal adta be a válókeresetet, hogy nem bírja tovább férje fukarságát. Elmondása szerint nem ismerte ki eléggé a férfit a házasságukat megelőző, két hónapig tartó udvarlási időszak alatt, esküvőjük után azonban rá kellett jönnie, hogy a férfi takarékos életmódja az őrületbe kergeti.

Annak ellenére, hogy a férfi jól kereső tanár, szigorúan ellenőrzi, hogy mikor és mennyit eszik a felesége. Egy alkalommal, amikor a nő túl sok kenyeret evett, azt mondta neki, hogy büntetésből hétvégéig rizsen kell élnie. Az esküvőjük előtt egyszer-kétszer még csak elvitte randevúzni, de amióta házasok, erre sem hajlandó. A nőnek hosszas unszolás után legutóbb sikerült rávennie férjét arra, hogy megigyanak közösen egy frissítőt a városban. Azonban amikor a nő egy wrapot is szeretett volna rendelni az ital mellé, a férfi mérgesen kiviharzott a kocsijába. Később telhetetlennek és pazarlónak nevezte feleségét, akinél ezzel végképp betelt a pohár, és beadta a válókeresetet. 

(Forrás: Odditycentral)

Megosztás Facebookon