Család

Avokádóval kérik meg szerelmük kezét az igazi hipszterek

Ha a párod annyira szeret téged is, mint amennyire az avokádót, biztosan igent fog mondani egy ilyen romantikus lánykérésre!

Az elmúlt években – a hipsztereknek hála – elképesztő karriert futott be az avokádó a neten: megjelentek az avokádós kitűzők, avokádós zoknik, avokádós édességek, sőt még a tavalyi év korszakalkotó dobása, az avokádó-latte is. Ezek után már kész csoda, hogy az avokádós lánykérés csak 2018-ban jutott a világ eszébe.

A népszerű gyümölcs egyébként már formáját tekintve is adja magát gyűrűtartónak, mondjuk, már kevésbé gusztusos a látvány, ha az avokádó szép, élénkzöld belseje megbarnult egy kicsit. Az avokádós lánykérés másik nagy előnye (számos előnye között), hogy teljesen természetesen tudjuk előkapni egy romantikus piknik vagy vacsora kellős közepén. Arról nem is beszélve, hogy az avokádó jelenléte csak még garantáltabbá teszi a várva várt igent. És még környezetbarát megoldást is találtunk a gyűrűtartóra!

Szóval minden avokádórajongónak ajánljuk a módszert, de a határ persze a csillagos ég – megkérhetjük szerelmünk kezét paradicsomba vagy kelkáposztába rejtett gyűrűvel is!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top