Család

Még a halálában is vigyáz legjobb barátjára a kutya

Nem hiába emlegetik annyit a kutyák hűségét. Ez az állat például még halála után sem hajlandó elmozdulni néhai gazdája mellől.

Mikor Telma Maria rákos daganata ellen küzdött, mindig azt mondta, hűséges boxer kutyája a legjobb ápoló, akit csak kívánhat maga mellé. A brazil asszony és a Belinha nevű kutya elválaszthatatlanok voltak, és szoros barátságuk Maria betegségét is végigkísérte – sőt, még azután is megmaradt.
A nő múlt hónapban életét vesztette, temetésén azonban mindenki döbbenten látta, hogy Belinha ugyanolyan tántoríthatatlanul őrzi a koporsót, mint ahogy annak idején Mariára vigyázott. A szívfacsaró fotókat a néhai asszony fia, Dionísio Neto osztotta meg a neten, aki csak annyit írt hozzá: „Az állatokban annyi tiszta szeretet van.”

Az összetört szívű kutya még a temetőben is Maria sírja mellett rostokolt, Neto pedig azt mondja, anyja még a halála után is képes megmutatni, milyen különleges kötelék és mérhetetlen szeretet létezhet állatok és emberek között.

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top