Család

Állatkínzás: megdöbbentő módon dobta ki a kutyáját

Idegenek kocsijában hagyta ott kutyáját.

A nő egy reggel, amikor kinézett a ház ablakán, arra lett figyelmes, hogy egy autó behajt az utcájába, és férje furgonja mellett megáll. A vezetője kiszállt, majd valamit betett az autójukba. A nő azonnal kisietett, majd megdöbbenve látta meg az ülésen heverő kutyát

Forrás: Scottish SPCA

Sokkolta, hogy valaki csak úgy kidob egy állatot, és egy idegen furgonjában hagyja, majd továbbhajt. A szerencsétlen eb hihetetlenül rossz állapotban volt, látszott, hogy sok mindenen ment már keresztül. Nem tudta, mit tegyen, ezért a nő úgy döntött, hogy kapcsolatba lép a skót Társaság az Állatokkal Szembeni Kegyetlenség Megelőzése Érdekében szervezettel (SPCA), abban a reményben, hogy ők esetleg segítenek.

A kutyát el is vitték az SPCA menhelyére. Mindenkit megdöbbentettek a jószággal történtek, nem értették, hogy hagyhat el valaki egy ilyen édes kutyát. Egyelőre még keresik az illetőt, aki otthagyta a kutyust a kocsiban. Mindenesetre a kidobott eb most a legjobb kezekben van, és mindenki azon igyekszik, hogy szerető, gondos családot találjanak neki.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top