nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Állatkínzás: megdöbbentő módon dobta ki a kutyáját

Állatkínzás: megdöbbentő módon dobta ki a kutyáját

Idegenek kocsijában hagyta ott kutyáját.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A nő egy reggel, amikor kinézett a ház ablakán, arra lett figyelmes, hogy egy autó behajt az utcájába, és férje furgonja mellett megáll. A vezetője kiszállt, majd valamit betett az autójukba. A nő azonnal kisietett, majd megdöbbenve látta meg az ülésen heverő kutyát

Forrás: Scottish SPCA

Sokkolta, hogy valaki csak úgy kidob egy állatot, és egy idegen furgonjában hagyja, majd továbbhajt. A szerencsétlen eb hihetetlenül rossz állapotban volt, látszott, hogy sok mindenen ment már keresztül. Nem tudta, mit tegyen, ezért a nő úgy döntött, hogy kapcsolatba lép a skót Társaság az Állatokkal Szembeni Kegyetlenség Megelőzése Érdekében szervezettel (SPCA), abban a reményben, hogy ők esetleg segítenek.

A kutyát el is vitték az SPCA menhelyére. Mindenkit megdöbbentettek a jószággal történtek, nem értették, hogy hagyhat el valaki egy ilyen édes kutyát. Egyelőre még keresik az illetőt, aki otthagyta a kutyust a kocsiban. Mindenesetre a kidobott eb most a legjobb kezekben van, és mindenki azon igyekszik, hogy szerető, gondos családot találjanak neki.

The Dodo

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon