Család

Pedofilnak nézték az apát, aki lányával közösen vett ki egy szobát

Rendőrök törték rá egy férfira az ajtót egy brit szállodában, mert a személyzet szerint pedofil, és épp megrontani készült azt a 14 éves lányt, akivel közös szobát vettek ki. Hamar kiderült, hogy a férfi beteg édesanyját látogatta meg lányával közösen.

Karl Pollard édesanyja tüdőbetegségben szenved, ezért a férfi úgy döntött, hogy a hétvégén meglátogatja a nőt, a látogatásra pedig elviszi 14 éves lányát is. Ki is vettek egy szobát a beteg asszony otthonától húsz perc sétányira, a macclesfieldi Travelodge hotellánc egyik szállodájában, ahol már csak egy szabad szoba volt.

Pollard épp a fogát mosta, amikor rendőrök törték rájuk az ajtót. Az Independent beszámolója szerint a Travelodge munkatársai jelentették náluk, hogy Karl Pollard pedofil lehet, aki egy kiskorú áldozatot csalhatott a szobájába. A rendőrök hosszasan faggatták a 14 éves lányt is, aki sírva győzködte őket, hogy a férfi nem pedofil, hanem az édesapja. Végül a rendőrök, mintha mi sem történt volna, távoztak.

„Ezt az egészet nem hiszem el. Eléggé megterhelő volt az út érzelmileg, ez pedig csak még rosszabbá tette. Egyik pillanatban még mostam a fogam, a másikban pedig már pedofíliával vádolnak” – mondta Karl a Daily Starnak.

Kiderült később, hogy a Travelodge hotel munkatársait kiképezték arra, hogy kiszűrjék a pedofilokat, s korábban több kiskorút mentettek már meg igazi pedofilok karmai közül. Most viszont tévesen következtettek – ismerte el a hotel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top