nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Figyelmeztetést adott ki a posta, mindenkit érinthet

Figyelmeztetést adott ki a posta, mindenkit érinthet

Megtévesztő nyereményjáték jelent meg a neten, amelyben visszaélnek a Magyar Posta nevével.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Magyar Posta Zrt. nevében és a vállalat logóját felhasználva megtévesztő nyereményjátékot hirdetettek meg internetes oldalakon. A megtévesztő, hamis játék azt ígéri, hogy aki kitölt egy kérdőívet, mobiltelefont nyerhet – közölte a Magyar Posta.

A posta hozzátette, nekik jelenleg nincs olyan nyereményakciójuk, amellyel telefonkészüléket lehet nyerni. A Posta Biztosító Zrt.-nek van ugyan termékvásárláshoz kötött nyereményjátéka, de ez az interneten csak a biztosítótársaság hivatalos honlapján érhető el. A hivatalos nyereményakció böngészés közben felugró ablakként, honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg.

A posta azt kéri az ügyfelektől, hogy fokozottan ügyeljenek adataik védelmére, és hagyják el azokat a weboldalakat, amelyeken nincs feltüntetve adatvédelmi tájékoztató és/vagy játékszabályzat.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon