Család

22 éves járőr az éjjeli rendőrautós baleset áldozata

A fiatal rendőr kizuhant a kocsiból, amikor csütörtök éjjel eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két rendőrautó Budapesten.

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomoznak. Gyanúsítottként egyelőre nem hallgattak ki senkit – közölte a balesettel kapcsolatban a Központi Nyomozó Főügyészség a 24.hu megkeresésére.

Mint arról beszámoltunk, két rendőrautó ütközött össze csütörtök éjjel Budapesten, a IV. kerületben. A balesetben egy rendőr a helyszínen életét vesztette, további három pedig megsérült.

Ütközésben összetört rendőrautó a IV. kerületben a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében 2018. február 16-án. A jármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy másik rendőrautóval. A balesetben egy rendőr a helyszínen életét vesztette, további három pedig megsérült (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A 24.hu úgy tudja, az egyik rendőrautónak zöld lámpája volt, a másiknak viszont piros, utóbbi mégis kihajtott, így ütközhettek össze. Az életét vesztett rendőr csupán 22 éves volt. Utas volt az autóban, és az ütközés következében kizuhant a kocsiból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top