nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Ez a srác zseniálisan vicces és cseppet sem szexi fotósorozattal lepte meg barátnőjét Valentin-napon

Ez a srác zseniálisan vicces és cseppet sem szexi fotósorozattal lepte meg barátnőjét Valentin-napon

Sok nő ajándékoz saját magáról készült szexi fotósorozatot Valentin-napon, de sokkal viccesebb, ha egy férfi csinálja ugyanezt!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mindegy, hogy mit adtál a szerelmednek Valentin-napra, idén Tyler Arnetnek sikerült mindenkit felülmúlnia a zseniális ajándékával. Arnet azt mondja, felesége nagyon rosszkedvű és stresszes volt mostanában, szerette volna hát valami igazán kedves és vicces ajándékkal meglepni – ezért is csináltatta meg ezeket a „szexi” budoárfotókat. Az asszonyt tavaly novemberben diganosztizálták egy ritka, szemben található rákos megbetegedéssel, ezért Tyler nagyon igyekezett, hogy ez legyen a világ legjobb ajándéka.

A végeredmény pedig tényleg hihetetlenül mókás: Tyler zseniálisan pózol, és saját maga nevetségessé tétele mögött felsejlik a felesége iránt érzett határtalan szerelme is. Itt vannak a dögös fotók, amikből remélhetőleg hamarosan kereskedelmi forgalomban kapható naptár is készül!

 

CafeMom

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon