Család

Szörnyű tragédiával végződött a család vidámparki kirándulása

Életét vesztette India egyik vidámparkjában egy fiatal anyuka, miután haja belegabalyodott az általa vezetett gokart kerekébe.

Ünnepelni érkezett családjával az indiai Harijána állam északi részén fekvő vidámparkba a 28 éves Puneet Kaur, de a mulatság végül tragédiává változott, miután szó szerint megskalpolta őt az egyik gokart. A nő belehalt a sérülésbe.

Volt rajta sisak

Puneet Kaur éppen férjével együtt gokartozott, amikor a nő haja belegabalyodott a kerékbe, és letépte a nő fejbőrét. A baleset annak ellenére következett be, hogy a nő sisakot és azalatt hajpántot viselt.

Minden biztonsági előírást betartottak – képünk illusztráció

„A halál pontos oka még nem világos, de tudni fogjuk, miután megkapjuk a boncolási jelentés részleteit” – mondta BBC Punjabinak a helyi rendőrség. Az ügyben még nem tartóztattak le senkit.

A gokartpálya vezetője úgy nyilatkozott, hogy minden biztonsági szabályt és előírást betartottak, ideértve a biztonsági hajpánt és a bukósisak használatát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top