nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Legjobb barátja mindenben segíti a vak golden retrievert

Legjobb barátja mindenben segíti a vak golden retrievert

A négyéves kutyusnak durva fertőzés után kellett eltávolítani szemeit, de azóta szerencsére saját vakvezető kutyát kapott!
NLCafé
f Ajánlom

A Jake névre keresztelt golden retrievert kölyökkorában diagnosztizálták epilepsziával, majd a kutyust száraz szemei kezdték gyötörni. Az állat olyan sokat dörzsölte szemét, hogy aztán irritáció alakult ki, amiből súlyos fertőzés lett, így a kutyának végül mindkét szemét el kellett távolítani.

Jake gazdái nagyon megijedtek, mit fog kezdeni magával a vak kutyus, ezért beszereztek mellé egy saját vakvezető kutyát, Addie-t! A kétéves golden retriever mindenben segíti a most négyéves Jake-et, akinek még szemei helyét is sokszor anyáskodva nyalogatja. A kutyák gazdái még egy csengőt is raktak Addie-re, hogy Jake mindig tudja merre jár, és így sose keveredjen el legjobb barátja mellől.

A kutyák nemcsak egymás társai lettek, Addie abban is segít Jake-nek, hogy teljes, boldog életet tudjon élni. A kutya két éve veszítette el látását, és gazdáinak meggyőződése, hogy Addie társasága adta vissza neki függetlenségét, magabiztosságát és jókedvét!

Metro

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!

NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon