nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Egyszerre kérték meg egymást kezét véletlenül

Egyszerre kérték meg egymást kezét véletlenül

A másik szándékáról mit sem sejtve, ugyanazon a napon akarták megkérni egymás kezét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy leszbikus pár videót készített a pillanatról, amikor rájöttek, hogy egy időben tervezik egymásnak feltenni azt a bizonyos nagy kérdést.  Tori és Berkley 4 éve járnak, és mindketten úgy érezték, most jött el az előrelépés pillanata. Konkrétan ugyanazon a napon. Semmit sem tudtak egymás szándékáról, teljesen véletlenül választották ki ugyanazt a napot az eljegyzésre. 

Az eljegyzés a Pictionary nevű játék (az Activityhez hasonló társas) közben történt, mely Tori tervének a része volt. A lány Twitteren is megosztotta megdöbbenését, hogy egyáltalán nem vette észre barátnője szándékát, miközben ő már hónapok óta tervezte az eljegyzést. Tori leplezésképpen, a játék részeként olyan szavakat írt fel egy papírra, mint lánykérés vagy házasság, mintha ezekkel írná körül a kitalálandó szót. Berkley ekkor megszólalt, jelezvén, hogy lejárt az idő, majd fél térdre ereszkedve előhúzott egy gyűrűt. 

Mindketten nagyon meglepődtek, hogy ugyanakkorra időzítették szándékukat, azt hitték, viccel a másik. Természetesen volt nagy öröm és sírás, mikor a párban tudatosult, mi is történt. Mi ez, ha nem az igazi összhang?

Metro

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon