Család

Ikrei élethű tortamását készítette el az amatőr cukrász

Több mint 100 órát töltött el lányai „ehető változatának” az elkészítésével az anya.

Lara Mason valami különlegeset akart készíteni ikrei első születésnapjára, és ez sikerült is. Az amatőr cukrász lányai élethű tortamását készítette el, melyhez 44 tojást, 2 kiló lisztet és 4 kiló vajat használt. A nő szerint a végeredmény nem tökéletes, mert gyerekei cukiságát nem lehet visszaadni.

Forrás: SWNS

„Olyan ajándékot akartam készíteni, amit más gyerekek nem vagy csak ritkán kapnak. A torták elkészítésekor a legnehezebb rész a haj volt, amit cukorból készítettem, és minden egyes szálat külön kellett megkreálni.”

Lara hobbiból kezdett el cukrászkodni, főleg a családjának és a barátainak készített süteményeket, majd  2013-ban jelentkezett egy nemzetközi süteményversenyre, ahonnan a fődíjjal távozott a Karib-tenger kalózai című film Jack Sparrow-járól mintázott tortájával. 

Forrás: SWNS

„Folyamatosan próbáltam egyre nagyobb és nagyobb süteményeket készíteni. Szeretek új ötleteket felmutatni. Szeretném a jövőben tanítani is a sütést, mert jó érzés átadni a tudásom másoknak, hogy saját alkotásokat készíthessenek így.” 

És hogy hogyan reagáltak az ikrek a tortára?

„A lányok nagyjából öt perc alatt megsemmisítették a süteményeket. Azt hitték, hogy valódi babákat látnak, nem rémültek meg tőlük, sőt rendkívül jól érezték magukat velük.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top