Család

10 végtelenül unalmas pillanat, ami azt mutatja, erős a kapcsolatod

Egy hosszú távú párkapcsolatban, amikor tíz években méritek a lépést, nem lehet folyton nyolcezer fokon lángolni. De az unalmasnak tűnő pillanatoknak megvan a maguk ereje. A következő tíz pillanat, bár unalmas, mégis erős kapcsolatra utal.

1. Együtt választjátok ki a bútorokat. A hétvégét arra szánjátok, hogy öt különböző boltba elmentek, és csak bútorokat nézegettek. Unalmas, de azt jelenti, hogy a közös otthonotokon gondolkodtok.

2. Karriertanácsokat adtok egymásnak. Átnézed a párod levelét, amit a főnökének készül elküldeni, vagy segítesz neki az önéletrajzát elkészíteni, mindezt azért, mert törődsz vele, és szeretnéd, ha sikeres lenne.

3. A fő témáitok között van, hogy milyen színűre fessétek a falat. Két órán keresztül bírtok nézegetni színmintákat, és különböző árnyalatokról beszélgettek, ami másnak talán unalmas lenne, de nektek remek szórakozás.

hosszútávú párkapcsolat unalmas pillanatok

Részlet a Mielőtt lemegy a Nap című filmből

4. Nem nézitek meg a kedvenc sorozatotok következő részét a másik nélkül. Persze bizsereg az ujjad, hogy bekapcsold, de belül tudod, hogy ez nem a te sorozatod, hanem kettőtöké.

5. Néha csak annyit szeretnétek, hogy kettesben legyetek otthon, és ne csináljatok semmit. Mert az sokkal pihentetőbb számotokra, mint nagy társaságba menni.

6. Egy órán keresztül képesek vagytok egy könyvről beszélgetni, amit mindketten olvastatok. Simán vitáztok azon, mi nem tetszett a végében, és hogy ki volt a kedvenc karakteretek.

7. A hétvégi nagy programotok az, hogy kitakarítjátok a lakást. A szombat a porszívózásé, a vasárnap a felmosásé.

8. Nem bírjátok eldönteni, mi legyen a vacsora. Minden áldott este bírtok ezen problémázni.

9. Mindketten izgatottak vagytok, amikor ételt rendeltek. Alig várjátok, hogy megérkezzen, és a napotok fénypontjává váljon, pedig az evés éppenséggel elég unalmas dolog.

10. Együtt mentek ruhát vásárolni. Türelmesen vártok, míg a másik felpróbálgatja a ruhákat, és közli, hogy nem jön elő, mert annyira borzalmasan áll rajta mindegyik. Aztán amikor előcsalogatjátok, alaposan megdicséritek, milyen gyönyörű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top