Család

39 éve ugyanazt a Valentin-napi kártyát küldi feleségének

Az odaadó férj évtizedek óta megható Valentin-napi ajándékkal lepi meg feleségét.

A romantikus regényeket író Ken Myers még a hetvenes években készítette azt az üdvözlő kártyát, amit máig minden Valentin-napon a feleségének ad. Idén 39. alkalommal teszi meg ezt, ám sosem felejt el új üzenetet írni a kártya belsejébe, ami ma már tele van a szerelmes üzenetekkel. 

Szeretem azt gondolni, hogy romantikus férj vagyok. Szerintem Valerie csalódott lenne, ha valamelyik évben egy másik kártyával lepném meg, a mostani már családi örökséggé vált.

Forrás: SWNS

Myers felesége nagy becsben őrzi az üdvözlőlapot, ami még mindig jó állapotban van kora ellenére. Két Valentin-nap között biztonságos helyen őrzi, de volt olyan év, amikor nem emlékezett, hova dugta a kártyát.

 

Szeretem a kártyát, az évek során nagyon különlegessé vált számomra. Ken nagyon romantikus férj, majdnem 45 év házasság után ezek a kis gesztusok határozottan segítenek a varázst életben tartani. Azt hiszem, a hosszú és boldog házasság titka, hogy két fél egymás barátja is legyen. Amikor a szerelem elmúlik, meg kell találni minden mást egymásban, például a szeretetet és a humort.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top