Család

Az exe összes cuccát eladta, majd felgyújtotta az esküvői ruháját a válás után egy nő

Ember így még nem örült a válásnak, mint ez a nő!

„Két hosszú év után, VÉGRE megtörtént: sikerült elválnom a haszontalan, csalfa, agresszív férjemtől” – így kezdte Briana Barksdale azt a Facebook-bejegyzést, melyben nagyszabású garázsvásárra invitálja az ismerőseit. A vásár célja nem volt más, mint túladni az összes holmin, amit volt férjével közösen használtak.

„Most már szabad vagyok, de rendesen le is vagyok égve. De a fenébe is, a válás drága mulatság, de abszolút megéri! Megért 50 ezer dollárt, hogy megszabaduljak ettől a szerencsétlentől? Igen. 50 éves koromig ramenen fogok élni? Meglehet” – folytatódik a poszt. Az eseményen tényleg minden eladósorba került, a kanapétól az Xboxig.

De a buli java csak ezután jött: Briana karóra tűzte az esküvői ruháját, melyet aztán a jelenlévők szeme láttára felgyújtott. Persze csak egy hatásos, lelkesítő beszéd után: „Ezt az összes olyan nőért teszem, aki bántalmazó, fájdalmas kapcsolatban van, amiben nem lenne szabad benne maradnia, de nem tudja, hogyan szálljon ki belőle. Nekik üzenem, hogy van fény az alagút végén, én megláttam az enyémet, és most itt vagyok, erősen és boldogan.” Ha nem ez volt a világ legjobb válós bulija, akkor nem tudjuk, melyik!

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top