Család

Autóval lepték meg kollégái a munkába órákat gyalogoló férfit

Éjfélkor kelt, hogy beérjen a munkába.

Trenton Lewis az elmúlt hét hónapban mindennap éjfélkor kelt, hogy beérjen a hajnali 4-kor kezdődő munkájába. Mivel a 21 éves férfinak nem volt autója, gyalog tette meg a 8 kilométeres utat. Lewis azért tűrte szó nélkül, fogait összeszorítva a munkát, mert úgy érezte, nemrég született gyereke miatt muszáj mindent megtennie. A büszke apa soha nem hagyott ki egy műszakot sem a hét hónap alatt.

„A munkám fontosabb lett számomra, mióta megszületett a lányom. Tudtam, hogy valamit csinálnom kell, mert nem volt munkám, amikor a gyerekem megszületett.”

Amikor munkatársai tudomást szereztek Lewis éjszakai, hosszú sétáiról, nagylelkű tervet eszeltek ki. Annyi pénzt gyűjtöttek össze, hogy vegyenek a férfinak egy autót. Mikor átnyújtották Lewisnak a kocsikulcsot, nem hitte el, hogy az övé. Kollégáinak hála, a férfinak jó pár órával később kell csak munkába indulnia, így családjára is több ideje marad.

ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top