Család

A meztelen jógától még a szex is jobb lehet

A jóga amúgy is jó hatással lehet testünkre és lelkünkre, de a meztelen jóga kimondottan a szexuális energiákat fokozza.

A jógázás alapjáraton is fellendítheti szexuális életünket, hiszen egyrészt átmozgatja és hajlékonyabbá teszi a testet, másrészt segít, hogy oldottabban, stresszmentesebben és több testtudattal bújhassunk az ágyba. Az ausztrál jógaoktató, Rosie Rees azonban még ezen is csavart egyet, és előrukkolt a meztelen jógával!

A 30 éves instruktor szerint a pucér jógázás fokozza önbizalmunkat és felszabadítja a testünket, a jóga alapelvének számító önelfogadás sokkal jobban kiterjed meztelen testünk tökéletlenségeire, testünk szeretete pedig a legtutibb recept a jó szexhez. Rees szerint a meztelen jóga nemcsak egy jógaóra, hanem spirituális utazás, amely pozitív testképhez és sokkal szabadabb, egészségesebb szexualitáshoz vezethet. Azt persze ő is elismeri, hogy először fura érzés ruhák nélkül a jógamatracra állni, de az oktató mindenkit biztosít felőle, hogy a szégyenlősség hamar eloszlik, utána pedig csak a jóleső szabadságérzet marad!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top