nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Kilométereket rohant gazdája autója után a kidobott kutya

Kilométereket rohant gazdája autója után a kidobott kutya

A nő tagadja, hogy övé lenne a kutya.
NLCafé
f Ajánlom

Egy kutya rohan egy száguldó autó után egy forgalmas úton azon a videón, mely a napokban került fel a közösségi oldalakra. A felvétel Oroszországban készült, és szívszaggató története van. A kutyát ugyanis a gazdája kidobta, majd elhajtott az autójával, a hűséges állat azonban kilométereken át követte a járművet, amíg csak bírta szusszal.

Egy szemtanú arról számolt be, hogy a kutya még az autó elé is beugrott, gazdájára azonban ez sem volt hatással. Nem szállt ki a járműből, csaupán megvárta, míg a négylábú arrébb megy, majd továbbhajtott.

Az autó vezetőjét, a 30 éves Diljara Nosovát megtalálták, és felelősségre vonták, ám a nő tagadja, hogy ő lenne a Dinka nevű kutya gazdája és magára hagyta volna az állatot. Azt állítja, hogy csupán megeteti néha az ebet és kölykeit, akik a hétvégi háza közelében élnek, és Dinka gyakran fut az autója után, ha vásárolni megy.

A kutyát mindenesetre most állatvédők vették gondjukba. Megkapja az oltásait, ivartalanítják, majd pedig végleges gazdát keresnek neki.

The Sun

Megosztás Facebookon