nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Tanára fogadta örökbe a suli legzűrösebb gyerekét

Tanára fogadta örökbe a suli legzűrösebb gyerekét

A 26 éves tanárnő kimondottan szegény, rossz társadalmi helyzetben lévő gyerekekkel foglalkozik, itt ismerte meg a 12 éves Jerome Robinsont, akit később magához vett.
NLCafé
f Ajánlom

A 26 éves Chelsea Haley a Teach for America névre keresztelt nonprofit szervezet munkatársaként kimondottan szegény, rossz körülmények között élő gyermekekkel foglalkozik. Munkája során ismerkedett meg a 12 éves Jerome Robinsonnal, aki szakmája legnagyobb kihívását jelentette.

A kisfiút már többször is felfüggesztették rossz viselkedése miatt, és a balhés srác még majdnem Haley-t is eltántorította hivatásától. Végül azonban fordult a kocka: Haley állítólag álmot látott, amiben isten azt mondta, neki kell felnevelnie Jerome-ot. Megdöbbentő módon másnap a fiú kérdezte meg a tanárnőt, nem élhetne-e vele.

Jerome és testvére korábban nagyszüleikkel és vér szerinti édesanyjukkal éltek borzasztó körülmények között, de most már két éve hivatalosan a tanárnővel élnek. Azóta a fiú tanulmányi eredményei is sokat javultak, és a magatartásával sem volt több probléma. 

Independent

Megosztás Facebookon