nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Gyerektartásért perli volt párja az évek óta kómában fekvő Katalint

Gyerektartásért perli volt párja az évek óta kómában fekvő Katalint

A kétgyermekes édesanya négy évvel ezelőtt esett kómába, azóta gyermekeiket a volt párja neveli.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 38 éves Katalint 2014-ben operálták jóindulatú agydaganattal Kaposváron. A műtét után pár nappal leállt a légzése, és újra kellett éleszteni. Azóta éber kómában van. A nőt édesanyja látja el.

A Borsnak az anya elmondta: Katalint nem sokkal a műtét előtt hagyta el a párja, közös gyermekeik az apához kerültek akkor. Amióta édesanyjuk kómába esett, nem is látták, mivel a nagymama elmondása szerint apjuk nem engedi hozzájuk a gyerekeket.

A napokban aztán meghökkentő levelet kapott az asszony: kiderült, hogy Katalint beperelte a volt párja. Havi 80 ezer forint gyermektartást követel a kómában fekvő asszonytól, arra hivatkozva, hogy a két kamasz gyerek nevelése havi 100 ezer forintjába kerül. A nagymama szerint ez azért is felháborító, mert a férfi a két gyerekkel Katalin édesapjának házában él, amiért nem kell semmit fizetnie.

Katalin összes jövedelme most 57 ezer forint segély. A nagymama a lapnak azt mondta, nem fogja hagyni, hogy kiszolgáltatott helyzetű lányát megalázzák.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon